VISION X LIGHT CANNON LED 25W BLACK 10°

Beskrivning: Beskrivning: Vision X Light Cannon 4.5" – LED (E-märkt) Det första LED extraljuset på marknaden som använder en enda 25W diod! Light Cannon LED ger en oöverträffad ljuslängd i förhållande till sin storlek. Cannon lampan är …

Delbetalning från 319,48 kr /Månad
SKU: CTL-CPZ110
Lagerstatus: 100

2 495 kr
Varav moms: 499 kr

Beskrivning:
Beskrivning:
Vision X Light Cannon 4.5" – LED (E-märkt)
Det första LED extraljuset på marknaden som använder en enda 25W diod! Light Cannon LED ger en oöverträffad ljuslängd i förhållande till sin storlek. Cannon lampan är endast 4.5" stor (120mm diam.), E-märkt och använder sig av den mest effektiva optiken, IRIS.

Cannon lampan levereras i spot utförande för lång ljuslängd men med olika linser som enkelt knäpps fast på lampan kan man i efterhand välja olika ljusbilder beroende på användningsområde. Med hjälp av tolv olika polykarbonat filter kan du snabbt ändra ljusbilden från Spot till Euro eller Flood medan de färgade filtren (blå, gul eller röd) kan förbättra sikten i olika förhållanden. Det universella monteringsfästet samt en medföljande plug-n-play sladd (Deutsch kontakt) ger en snabb och traditionell installation för en mängd olika applikationer. Lång räckvidd med kompakt design, över 300 meter av användbart ljus Vision X Cannon LED Light offrar inte ljusflöde för att uppnå ett ultra-kompakt lamphus. Egentligen tvärtom. Cannon överträffar nästan alla lösningar i både distans och effektivitet samtidigt som den passar in i ett lamphus som är kompakt och som inte är i vägen. Nu slipper man stora och klumpiga lamphus för att få mycket ljusflöde. Dem lilla och kompakta Cannon lampan ser till att du får det ljus du önskar.

Denna nya 120 millimeter Light Cannon från Vision X markerar ytterligare ett banbrytande nyhet av världsledande Vision X. Vision X har bildat en exklusiv allians med Luminus LED - världens ledande tillverkare av stora LED-chips. Light Cannon använder en 25 watts lysdiod: Luminus SST-90 som kombinerat med Vison X´s Prime Drive-teknik, integrerade termiska styrsystem med Iris Reflektor teknologin producerar Light Cannon en fantastiskt jämn, lång och fin ljusbild trots sina minimalistiska mått och förbrukning. Denna ledande teknik sitter i ett lätt, höghållfast hybrid aluminium/polykarbonathölje på endast 900g (har mindre tendens att vibrera även om den inte sitter på en fronbåge). Detta ger den optimal kombination för att uthärda de hetaste, kallaste, blötaste (IP-68K vattentät rating) och de mest tuffa och krävande miljöer.

13 olika Cannon Cover linser finns tillgängliga. Varje polykarbonat lins skyddar också Light Cannon samt förbättrar ljuset i t.ex. damm, dimma eller snö. Finns också helsvart filter med ett självlysande "X".

Data:
Watt: 25
Strömförbrukning: 2,1A @ 12V, 1.05A @ 24V
Lysdiod: 25w Luminous SST-90
Vikt: 900g
Reflektor: Patenterad IRIS Reflektor-teknologi
Drivteknik: Prime Drive för ökad tillförlitlighet och livslängd
Integrerat elektroniskt överhettningsskydd
Lins: Näst intill okrossbar polykarbonatlins
Kapslingsklass: IP-68K
Kontakt: Vattentät plug-n-play (Deutsch DT kontakt)
Diameter: 120mm
Djup: 110mm
Total höjd med fot: 146mm
Ljusbild: 10° (köp till lins för ändrad ljusbild)
E-märkt
Detta artikelnummer är för 1 st. Light Cannon lampa
Light Cannon säljs även parvis med installations kablage inkluderat.
Artikelnr: CTL-CPZ110

Liknande produkter