LoceX Stöldskyddsmutter M10 (till Bosch, NBB, LED m.fl.)

LoceX Stöldskyddsmutter M10 (till Bosch, NBB,, LED, LightForce m.fl.) Med en stöldskyddsmutter från svenska LoceX har du äntligen ett enkelt sätt att stöldskydda dina extraljus. Enkel att montera och fungerar på de vanligaste extraljusen (med …

Artnr: V50-137
Lagerstatus: 3-5 Veckas Leveranstid
130 kr
Varav moms: 26 kr
St

Beskrivning

LoceX Stöldskyddsmutter M10 (till Bosch, NBB,, LED, LightForce m.fl.)
Med en stöldskyddsmutter från svenska LoceX har du äntligen ett enkelt sätt att stöldskydda dina extraljus.
Enkel att montera och fungerar på de vanligaste extraljusen (med M10 bult). Går även att eftermontera på redan monterade extraljus (minimum 10mm gänga behövs utanför befintlig mutter).

Vid montering bryts den sexkantiga delen av muttern av vid ett förbestämt moment och lämnar endast den runda delen av muttern kvar. Det unika är att själva "muttern" ej går att komma åt efter montering utan skyddas av en hylsa som vid demonteringsförsök roterar skyddshylsan utan att det går att gå grepp om den inre runda muttern. LoceX är även förbehandlad med Loctite-pasta som aktiveras vid montering för att uppnå yttersta skydd.

Passar alla runda extraljus vi själva säljer (Bosch, Hella, NBB, LightForce och LED-extraljusen med CREE-dioder). Passar endast LED-ljusramper med M10 bult (se produkt för info).

Obs! Pris per styck. Levereras i genomskinlig plastförpackning, bruten förpackning tas ej i retur.

Specifikationer
Bult: M10 Standard
Vikt: 18 gram
Hylsa i flygplansaluminium
Pris per styck
Övrigt/viktig info: Det finns extraljus från Hella, Bosch med flera som har annan bult än M10 (t.ex. M8, M10x1,25 och M12). LoceX Stöldskyddsmutter fungerar på alla runda extraljus vi säljer.

Liknande produkter

Även köpta produkter