LoceX Stöldskyddsmutter M8 (till Ledramper)

LoceX Stöldskyddsmutter M8 (till Ledramper) Med en stöldskyddsmutter från svenska LoceX har du äntligen ett enkelt sätt att stöldskydda dina extraljus. Enkel att montera och fungerar på de vanligaste extraljusen (med M8bult). Går även att …

Artnr: V50-138
Lagerstatus: 3-5 Veckas Leveranstid
130 kr
Varav moms: 26 kr
St

Beskrivning

LoceX Stöldskyddsmutter M8 (till Ledramper)
Med en stöldskyddsmutter från svenska LoceX har du äntligen ett enkelt sätt att stöldskydda dina extraljus.
Enkel att montera och fungerar på de vanligaste extraljusen (med M8bult). Går även att eftermontera på redan monterade extraljus (minimum 8mm gänga behövs utanför befintlig mutter).

Vid montering bryts den sexkantiga delen av muttern av vid ett förbestämt moment och lämnar endast den runda delen av muttern kvar. Det unika är att själva "muttern" ej går att komma åt efter montering utan skyddas av en hylsa som vid demonteringsförsök roterar skyddshylsan utan att det går att gå grepp om den inre runda muttern. LoceX är även förbehandlad med Loctite-pasta som aktiveras vid montering för att uppnå yttersta skydd.

Passar LED-ramper från vision-x samt ramper med CREE-dioder samt osram -dioder från oss. Passar endast LED-ljusramper med M8 bult (se produkt för info).

Obs! Pris per styck. Levereras i genomskinlig plastförpackning, bruten förpackning tas ej i retur.

Specifikationer
Bult: M8 Standard
Vikt: 18 gram
Hylsa i flygplansaluminium
Pris per styck
Övrigt/viktig info: Det finns extraljus från Hella, Bosch med flera som har annan bult än M10 (t.ex. M8, M10x1,25 och M12). LoceX Stöldskyddsmutter fungerar på alla runda extraljus vi säljer.

Liknande produkter

Även köpta produkter