VISION X LIGHT CANNON LED 50W BLACK 10°

Beskrivning: Vision X Light Cannon 6.7" Det första LED extraljuset på marknaden som använder en enda 50W diod! Light Cannon LED ger en oöverträffad ljuslängd i förhållande till sin storlek. Cannon lampan är endast 6.7" stor (170mm diam.), …

Delbetalning från 527,81 kr /Månad
SKU: CTL-CPZ610
Lagerstatus: 100

4 495 kr
Varav moms: 899 kr

Beskrivning:
Vision X Light Cannon 6.7"
Det första LED extraljuset på marknaden som använder en enda 50W diod! Light Cannon LED ger en oöverträffad ljuslängd i förhållande till sin storlek. Cannon lampan är endast 6.7" stor (170mm diam.), och använder sig av den mest effektiva optiken, IRIS.

Cannon lampan levereras i spot utförande för lång ljuslängd men med olika linser som enkelt knäpps fast på lampan kan man i efterhand välja olika ljusbilder beroende på användningsområde. Med hjälp av fyra olika polykarbonat filter kan du snabbt ändra ljusbilden från Spot till Euro eller Flood medan de gul färgade filtren förbättrar sikten i dåliga förhållanden. Det universala monteringsfästet samt en medföljande plug-n-play sladd (Deutsch kontakt) ger en snabb och enkel installation för en mängd olika applikationer.

Lång räckvidd med kompakt design, över 760 meter av användbart ljus Vision X Cannon LED Light offrar inte ljusflöde för att uppnå ett ultra-kompakt lamphus. Egentligen tvärtom. Cannon överträffar nästan alla lösningar i både distans och effektivitet samtidigt som den passar in i ett lamphus som är kompakt och som inte är i vägen. Nu slipper man stora och klumpiga lamphus för att få mycket ljusflöde. Dem lilla och kompakta Cannon lampan ser till att du får det ljus du önskar.

Denna nya 170 millimeter Light Cannon från Vision X markerar ytterligare ett banbrytande nyhet av världsledande Vision X. Vision X har bildat en exklusiv allians med Luminus LED - världens ledande tillverkare av stora LED-chips. Light Cannon använder en 50 watts lysdiod kombinerat med Vison X´s Prime Drive-teknik, integrerade termiska styrsystem med Iris Reflektor teknologin producerar Light Cannon en fantastiskt jämn, lång och fin ljusbild trots sina minimalistiska mått och förbrukning.

Denna ledande teknik sitter i ett lätt, höghållfast hybrid aluminium/polykarbonathölje på endast 2500g (har mindre tendens att vibrera även om den inte sitter på en fronbåge). Detta ger den optimal kombination för att uthärda de hetaste, kallaste, blötaste (IP-68K vattentät rating) och de mest tuffa och krävande miljöer.

Fyra olika Cannon Cover linser finns tillgängliga. Varje polykarbonat lins skyddar också Light Cannon samt förbättrar ljuset i t.ex. damm, dimma eller snö.

Data:
Watt: 50
Strömförbrukning: 4,1A @ 12V, 2.05A @ 24V
Lysdiod: 50w Luminous
Vikt: 2500g
Reflektor: Patenterad IRIS Reflektor-teknologi
Drivteknik: Prime Drive för ökad tillförlitlighet och livslängd
Integrerat elektroniskt överhettningsskydd
Lins: Näst intill okrossbar polykarbonatlins
Kapslingsklass: IP-68K
Kontakt: Vattentät plug-n-play (Deutsch DT kontakt)
Diameter: 170mm
Djup: 160mm
Total höjd med fot: 224mm
Ljusbild: 10° (köp till lins för ändrad ljusbild)


Detta artikelnummer är för 1 st. Light Cannon lampa. Light Cannon säljs även parvis med installations kablage inkluderat.

Artikelnr: CTL-CPZ610

Liknande produkter