Lightz 4x12” LED-interiörbelysning, flerfärg

Lightz 4x12” LED-interiörbelysning, flerfärg

Artnr: 770I12MUL
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: Skickas snarast

798 kr 298 kr
Varav moms: 59,60 kr
Sats

Lättmonterad interiörbelysning från Lightz som ger bilen extra flärd och stil, som placeras på önskad plats i fordonets kupé och ger ett härligt ljus. Du väljer själv vilken färg som ska lysa! Med följer även alla nödvändiga skruvar och annat du behöver för att få till en prydlig och diskret installation. Hur kopplar du in detta kit? Det är enkelt - via cigarettuttaget!

Flerfärg

4 st. 30.5 cm (12") långa akrylrör med LED-lampor

Kan lysa i takt med musiken

Enkel att montera

En favorit har återvänt!

Lightz är äntligen tillbaka! Förut var det neon, idag är det LED som gäller. På den tiden var Fast & The Furious-filmerna en inspirationskälla, och med dagens teknik är det ännu enklare att få till ett starkt och härligt ljus i fordonet. Lightz har därför arbetat fram helt nya interiör- och exteriörkit som är ännu mer ljusstarka än tidigare, tåligare och mer lättmonterade.

Lättmonterat, givetvis!

Monteringen är enkel med Lightz! Detta kit består av fyra stycken 9” LED-rör som placeras på önskad plats i bilen. Under säten, exempelvis! Medföljande clips och buntband ser till att belysningen hålls säkert på plats. I de fyra lysrören hittar du totalt 36 LED-lampor som sprider ljuset brett och jämnt i kupén! Varje LED-rör kopplas till en kopplingsdosa, som därefter kopplas vidare till kontrolldosan.

Fyll bilen med alla tänkbara färger!

Totalt finns det ett större antal färger du kan växla mellan, som exempelvis röd, blå, grön, gul, lila och vitt. Det slutar inte där! Det finns 12 olika mönster att välja mellan, och det kanske allra häftigaste: i kontrolldosan finns en inbyggd mikrofon som lyssnar av vad som spelas och därefter lyser i takt med musiken. Otroligt effektfullt!

OBS! Detta ljuskit gör sig utmärkt när du har ditt fordon stillastående. Särskilt väl gör den sig när du spelar musik och ljuset lyser i takt med din musik. Du ska inte ha igång belysningen när ditt fordon är i rörelse.

Liknande produkter

Även köpta produkter