24" Vision X XPR H12M Hybrid (Halo-Multioptik) 120W

VISION X XPR-12M 120W EXTRALJUS LED RAMP KOMBI OBS! Vissa återförsäljare av dessa ramper kallar dem för XPR-H12MS. Detta är dock inte en annan modell, utan en extra förklaring att det är både Driving och Spot reflektorer på dem. (Multioptik, …

Delbetalning från 996,56 kr /Månad
Artnr: XPR-H12M
Lagerstatus: 1-3 Dagar leveranstid
Produkten beställs per order
8 995 kr
Varav moms: 1 799 kr
St

Beskrivning

VISION X XPR-12M 120W EXTRALJUS LED RAMP KOMBI

OBS! Vissa återförsäljare av dessa ramper kallar dem för XPR-H12MS. Detta är dock inte en annan modell, utan en extra förklaring att det är både Driving och Spot reflektorer på dem. (Multioptik, med ett extra "S" som står för Spot)

Unik ljusbild:

För den som önskar den perfekta blandningen mellan längd och bredd så är XPR-12M rampen det perfekta valet. Med 6st snedställda (tiltade) reflektorer i varje ände på rampen får man en bredd på ljuset samt 6st "raka" reflektorer för längd. Högeffektiva 10W dioder av senaste generation ser till att XPR levererar ett ordentlig ljus med en otrolig styrka som inte gör den mest kräsne besviken. Räckvidden är ungefär 330m med riktigt bra bredd, önskas längre ljusbild rekommenderar vi istället till XPR-H12S eller XPR-15M.

XPR-M har den så kallade multioptiken som ger en otroligt jämn horisontal spridning (XPR har "tiltade" reflektorer som därmed sprider ljuset horisontellt, mitten är 6,5° för längd, 15° för bredd på håll, 25° för bredd nära och 45° för skarpa kurvor).

Den helt unika ljusbilden i XPR-M liknar mest ett timglas med platt ljusbild rakt på för att inte ge självbländning i marken vid låga montage samt höjd och bredd utåt sidorna för att kunna upptäcka faror både högt och lågt bredvid vägen.

Utvecklad för lågt montage:

XPR-12M har den perfekta blandningen mellan längd och bredd med den så kallade IRIS-optiken som ger en otroligt jämn ljusbild 6,5° fokuserad stråle och en mjuk övergång till 70° sekundär ljusbild som fungerar bra vid lågt montage utan att allt ljus slår i backen.

Montering:

Alla XPR kommer med 2 olika monteringssystem där du kan välja vad som passar bäst just för din applikation. Det ena är sidofästen eller s.k. sidofötter och det andra är fästen som löper i skena på undersidan. Vi använder i regel fästena på undersidan i våra modellanpassade paket för att de är mer stöldsäkra samt mer diskreta.

Det finns 3 olika val av optik i XPR (XPR, XPR-S och XPR-M):

1) XPR, regular. (t.ex. XPR-3) 6,5° i mitten lyser den riktigt långt samt en 70° sekundär ljusbild får man både en lång ljusbild med viss spridning. XPR regular finns i storlekarna 6” till 17”.

2) XPR-S, spot. (t.ex. XPR-H3S) med 5° mittpunkt och ännu mer fokus vilket resulterar i en extremt lång ljusbild med nästan dubbla räckvidden mot vanliga XPR men mindre bredd på ljuset. Ca 70° sekundär ljusbild. XPR-S är även utrustad med Halo, bakgrundsbelysning som kan kopplas till bilens positionsljus eller halvljus. Artikelnumret innehåller ett ”H” för HALO-funktionen. XPR-S finns i storlekarna 6” till 49”.

3) XPR-M, multioptik. (t.ex. XPR-9M) Vill man däremot ha mer fokus på bredd för kurviga vägar finns den helt unika serien XPR-M med 6,5° i mitten där efter är reflektorerna utåtvridna likt en solfjäder t.ex. XPR-9M: 45° - 25° - 15° - 6,5° - 6,5° - 6,5° - 15° - 25° - 45° samt en ca 70° vilket resulterar i marknadens mest genomtänkta, unika och jämna ljusbild som inte lyser på höjden rakt på men högt och brett utåt sidorna vilket är precis det man behöver längs småvägar. XPR-M finns i storlekarna 19-51”

Generella fördelar XPR:

* 5,5 års funktionsgaranti - kvalitet utöver det vanliga

* XPR-S Halo levererar oöverträfflig ljuslängd (upp till 1220m @ 1 lux)

* Stenskottsäkert glas - flexibel polykarbonatlins

* Extra robust konstruktion – tål vibrationer upp till 8,6 Grms

* Helt fuktsäkert lamphus - slipp problem med fukt.

* Inbyggt EMC filter - stör ej bilens elektroniska system

* Aktiv temperaturkontroll med Prime Drive och ETM. För att kunna få ut den intensitet och ljusflöde som Xmitter Prime innehar. Läs mer om detta i Vision X LED School.

Certifieringar och kvalitetstester:

* E-märkt och godkänd i besiktningen ECE R112 ref. 30

* CE godkänd, RoHS certifierad

* Tryckvattentestad till IP68+IP69K

* Vibrationstestad upp till 8,6 G rms

* Temperaturtestad att den fungerar -40°C - +80°C.

* EMC filter CISPR 25,5 (avstörningsskyddad)

Data:

E-märkt: Ja, E9 ECE R112 Referesntal 30

Lamphus: Robust aluminium

Spänning: 11-32V

Strömförbrukning: 10 Amp vid 12V

IP-klass: IP68 & IP69K

Vibrationsklass: 15.6G

Arbetstemperatur: -40°C - +80°C

Höjd: 70mm (utan fäste)

Djup: 80mm

Bredd: 609.6mm

Watt: 120

LED: 12

Råa lumen: 12 948

Effektiva lumen: 9 064

Lins: Polykarbonat

Ljusbild: Multioptik (XPR har "tiltade" reflektorer som därmed sprider ljuset horisontellt, mitten är 6,5° för längd, 15° för bredd på håll, 25° för bredd nära och 45° för skarpa kurvor)

Liknande produkter