EVO PRIME DOUBLE 8" 8X10W 40°

Beskrivning: Vision X, ett företag som ligger i absolut framkant vad gäller LED belysning har nu släppt lampor med den helt nya och unika Prime Drive tekniken. Det ger möjligheter att få ut mer ljusflöde ur dioderna än vad som tidigare var …

Delbetalning från 746,56 kr /Månad
SKU: XIL-EP2.440
Lagerstatus: 100

6 595 kr
Varav moms: 1 319 kr

Beskrivning:
Vision X, ett företag som ligger i absolut framkant vad gäller LED belysning har nu släppt lampor med den helt nya och unika Prime Drive tekniken. Det ger möjligheter att få ut mer ljusflöde ur dioderna än vad som tidigare var möjligt.

Vision X Evo Prime är beviset på att denna nya teknik slår ut allt annat vad gäller både ljusflöde och räckvidd på en LED lampa.

Vare sig du vill ha ett stort ljusflöde eller lång räckvidd finns det en Evo Prime lampa som passar ditt ändamål.

För att kunna få ut den intensitet och ljusflöde som Evo Prime har används bland annat nedan tekniker:

Prime Drive tekniken är en så kallad (PWM) Pulse Width Modulation som "pulsar" lampan snabbare än ögat kan uppfatta och som därmed sänker arbetstemperaturen på dioden. Då arbetstemperaturen sänks kan dioden drivas hårdare med bibehållen total livslängd och utan att ljusflödet försvagas efter en tids användning. Prime Drive belysningen möjliggör att dioden drivs till 90% av full effekt och ger ändå dioden en livslängd på 50.000 timmar.

(ETM) Electronic Thermal Management sitter integrerat i lampan och övervakar värmeutvecklingen på dioderna för att bibehålla intensiteten i dioden och för att undvika missfärgningar m.m. som uppstår om värmen blir för hög.

Optiken som används i Evo Prime serien är så mycket som 90% optiskt ren för maximalt ljusflöde från dioden.

Evo Prime passar utmärkt för montage i tuffa miljöer, där både yttre åverkan kan förekomma men också mycket damm, fukt och vibrationer. Alla Prime lampor är designade för att tåla hårda tag dygn efter dygn med bland annat IP 68-klassning och vibrations testade till 15.6G.

Montera gärna Evo Prime på gruvmaskiner, skogsmaskiner, entreprenadfordon, lastbilar eller varför inte på personbilen, ATV´n eller båten.

Alla Prime lampor kan man enkelt koppla på en dimmer som justerar lampans ljusflöde. Dimmer finns i Vision X sortimentet.

Data: Evo Prime Double 8" 8x10W 40°

Lamphus: 6061 aluminium.
Fäste: 30 graders höjdjustering är inbyggt i fästet.
Enkel installation med endast + & - kabel.
Kablage: Plug & play kablage (Deutsch kontakter)
Spänning: 9-48 volt.
Litet inbyggnadsmått.
Tål hårda påfrestningar från väder och vind.
Strömförbrukning: 6.67 Amp vid 12 v.
IP klass: IP68
Vibrations klass: 15.6G
Längd: 203 mm.
Höjd: 126 mm. (exkl. monteringsfäste)
Djup: 88 mm.
Antal LED: 8 stycken 10 watt LED
Antal Lumen: 6880
Livslängd dioder: 50.000 timmar
Drivning dioder: 90% av full effekt
Lins: Okrossbar polycarbonat
Optisk renhet: 90%
Ljusbild: 40° graders spridning (Flood)

Artikelnr: XIL-EP2.440

Liknande produkter