SOLSTICE SOLO POD PRIME 20°

Beskrivning: Vision X flyttar fram gränsen för vad en LED lampa kan prestera med sin helt nya Prime Drive teknologi. Aldrig tidigare har ett så intensivt ljus gått att få fram ur en LED lampa. Solstice Solo Pod Prime är den absolut minsta …

Delbetalning från 215,31 kr /Månad
SKU: XIL-SP120
Lagerstatus: 100

1 495 kr
Varav moms: 299 kr

Beskrivning:
Vision X flyttar fram gränsen för vad en LED lampa kan prestera med sin helt nya Prime Drive teknologi. Aldrig tidigare har ett så intensivt ljus gått att få fram ur en LED lampa. Solstice Solo Pod Prime är den absolut minsta lampan på marknaden som samtidigt ger så mycket och intensivt ljus.

Passar perfekt för ATV, MC, snöskoter med mera, men kan lika gärna användas ute på grävarmen för belysning på ett specifikt arbetsområde. Eller som backljus till större fordon. Användningsområderna är oändliga. Det kraftiga aluminiumhuset, vibrations och vatten tåligheten gör den perfekt för montage på utsatta ställen.

Prime Drive tekniken är en så kallad (PWM) Pulse Width Modulation som pulserar lampan snabbare än ögat kan uppfatta och som därmed sänker arbetstemperaturen på dioden. Då arbetstemperaturen sänks kan dioden drivas hårdare med bibehållen total livslängd och utan att ljusflödet försvagas efter en tids användning.

Prime Drive belysningen drivs till 90% av full effekt och ger dioden en livslängd på 50.000 timmar. Optiken som används är så mycket som 90% optiskt ren för maximalt ljusflöde från dioden. Alla Prime Drive lampor kan anslutas med dimmer.

DATA
Lamphus: 6061 aluminium.
Enkel installation med +/- kabel.
Spänning: 9-48 volt.
Litet inbyggnadsmått.
Tål hårda påfrestningar från väder och vind.
Strömförbrukning: 0.83 Amp vid 12 v.
Klassning vatten: IP68 (klarar 3 m vattendjup)
Klassning vibrationer: 15.6 Grms
Mått: 50x50 mm
Vikt: 238g
Antal LED: 1 stycken 10 watt LED
Ljusstyrka: 900 lumen
Lins: Polycarbonat (nästintill okrossbar)
Ljusbild: Euro (20°)

Artikelnr: XIL-SP120

Liknande produkter