VISION X SOLO POD MINI 60°

Beskrivning: Vision X Solo Pod Mini är den minsta LED lampan i sortimentet designad för högsta tålighet mot slag, stötar och vibrationer. IP-68 klassningen ser till att lampan kan dränkas i vatten utan problem. Den helt nya 5W dioden är en av …

Artnr: XIL-MX160
Lagerstatus: I lager

995 kr
Varav moms: 199 kr

Beskrivning:
Vision X Solo Pod Mini är den minsta LED lampan i sortimentet designad för högsta tålighet mot slag, stötar och vibrationer. IP-68 klassningen ser till att lampan kan dränkas i vatten utan problem. Den helt nya 5W dioden är en av de mest effektiva på marknaden och drivs till 90% utan att livslängden på 50 000 timmar minskar. Trots sitt lilla format är "ETM" inbyggt i lampan. ETM är så kallad "Integrated Electronic Thermal Management" som ser till att värmeutvecklingen inte blir så hög att dioden eller kretskortet tar skada.

Då arbetstemperaturen sänks kan dioden drivas hårdare med bibehållen total livslängd och utan att ljusflödet försvagas efter en tids användning. Lamphuset som är tillverkat i pressgjutet tåligt aluminium har radiella kylflänsar för maximal kylning. Designad och utvecklad för montage på bland annat ATV, Enduro, Hjälmar, Insteg på lastbilar, MC, backljus, snöskoter, båtar m.m.

Data:
Lamphuset är tillverkat i 6061 aluminium
Enkel installation med +/- kabel
Spänning: 9-32 volt
Litet inbyggnadsmått
Tål hårda påfrestningar från väder och vind
Strömförbrukning: 0.42 Amp vid 12 v.
Klassning vatten: IP68 (klarar 3 meters vattendjup)
Klassning vibrationer: 15.6 Grms
Mått: 42x60 mm
Vikt: 181gA
ntal LED: 1 stycken 5 watt LED
Antal Lumens: 500
Lins: Polycarbonat, näst intill okrossbart
Ljusbild: 60° graders spridning


Artikelnr: XIL-MX110

Liknande produkter