GAS PSB4645VS komplett raggarplanka Med Slutsteg GAS 60.2

GAS PSB4645VS komplett raggarplanka med GAS Beat 60.2 Steg

Delbetalning från 423,96 kr /Månad
SKU: SETPSB4645PKT1
Lagerstatus: 1 St
Leveransstatus: I Lager

3 796 kr 3 498 kr
Varav moms: 699,60 kr
St

Kaxig komplett och färdigmonterad raggarplanka från GAS! I plankan hittar du midbasarna GAS PSM64 som spelar riktigt högt, med god kontroll, och de tuffa diskanterna PST14. Ett kliv uppåt rent ljudmässigt från den omåttligt populära raggarplankan PSB465VS!


GAS PSB4645VS är en komplett raggarplanka med midbasar och diskanter ur den extremt populära och spelglada GAS PRO SPL-serien. Denna kombination av högtalarelement spelar riktigt bra tillsammans och levererar kvalitet, samt ett galet högt ljud, till ett riktigt bra pris. Plankan är klyftigt utformad, och låter dig välja mellan slutet och portat läge efter smak och tycke. Om du väljer att ha den portad får du mer tryck, medan en sluten låda ger ett mer kontrollerat välljud.


2x2 Ohm impedans

360W RMS/ 720W MAX

100Hz - 20kHz Frekvensomfång

96 dB Känslighet

Vinkeljärn medföljer


Mycket ljud med kontroll

I plankan hittar du GAS extremt populära midbasar PSM64, som till skillnad från sin lillebror PSM6, har en kortslutningsring i koppar. Detta förlänger magnetfältet i högtalaren vilket innebär att talspolen rör sig kontrollerat även om högtalaren slår fullt ut - och resulterar i att högtalaren låter mycket bättre! 


GAS kaxiga diskanter

Bra diskanter är ett måste i en raggarplanka, och GAS PST14 PRO SPL är ett par snygga 1" horndiskanter som levererar ett stort ljud! Tack vare en rejäl 1" talspole, en 5,4 Oz magnet och en lättdriven konstruktion hanterar denna produkt hela 40W RMS. Diskanthornet sprider ljudet och bidrar till en bra ljudbild!


Portat eller slutet, valet är ditt!

Denna SPL-låda har en otroligt genomtänkt konstruktion där du enkelt kan välja mellan portat eller slutet! Du tar enbart bort sidopanelerna på lådorna för att få en portad låda med bättre tryck! Vill du ha en låda där fokus ligger på välljud så använder du de medföljande skruvarna och skruvar fast sidopanelerna. Vinkeljärn för att montera fast plankan medföljer.


GAS BEAT 60.2 är ett tvåkanalssteg som i grunden förändrar allt vad prisvärdhet tidigare stått för. Förstärkareffekt på 2x60W RMS vid 4 ohms impedans och variabelt delningsfilter för hög- och lågpass. Krämar på tillräckligt mycket effekt för ett par framhögtalare, 6x9" i hatthyllan eller en subwoofer med slutstegets två kanaler i bryggkopplat läge! 


Variabla delningsfilter

2x60W RMS (4 ohm) 

Kompakt och stilren design

Klass-AB 

Liknande produkter

Även köpta produkter