GAS PSB4645VS komplett raggarplanka

GAS PSB4645VS komplett raggarplanka

Delbetalning från 371,88 kr /Månad
SKU: 900PSB4645VS
Lagerstatus: 1 St
Leveransstatus: I Lager

2 998 kr
Varav moms: 599,60 kr
St

GAS PSB4645VS är en komplett raggarplanka med midbasar och diskanter ur den extremt populära och spelglada GAS PRO SPL-serien. Denna kombination av högtalarelement spelar riktigt bra tillsammans och levererar kvalitet, samt ett galet högt ljud, till ett riktigt bra pris. Plankan är klyftigt utformad, och låter dig välja mellan slutet och portat läge efter smak och tycke. Om du väljer att ha den portad får du mer tryck, medan en sluten låda ger ett mer kontrollerat välljud.

2x2 Ohm impedans

360W RMS/ 720W MAX

100Hz - 20kHz Frekvensomfång

96 dB Känslighet

Vinkeljärn medföljer

Mycket ljud med kontroll

I plankan hittar du GAS extremt populära midbasar PSM64, som till skillnad från sin lillebror PSM6, har en kortslutningsring i koppar. Detta förlänger magnetfältet i högtalaren vilket innebär att talspolen rör sig kontrollerat även om högtalaren slår fullt ut - och resulterar i att högtalaren låter mycket bättre!

GAS kaxiga diskanter

Bra diskanter är ett måste i en raggarplanka, och GAS PST14 PRO SPL är ett par snygga 1" horndiskanter som levererar ett stort ljud! Tack vare en rejäl 1" talspole, en 5,4 Oz magnet och en lättdriven konstruktion hanterar denna produkt hela 40W RMS. Diskanthornet sprider ljudet och bidrar till en bra ljudbild!

Portat eller slutet, valet är ditt!

Denna SPL-låda har en otroligt genomtänkt konstruktion där du enkelt kan välja mellan portat eller slutet! Du tar enbart bort sidopanelerna på lådorna för att få en portad låda med bättre tryck! Vill du ha en låda där fokus ligger på välljud så använder du de medföljande skruvarna och skruvar fast sidopanelerna. Vinkeljärn för att montera fast plankan medföljer.

OBS! Sidopanelerna är inte fastskruvade vid leverans. Vill du köra på den slutna konstruktionen så bör du skruva fast sidopanelerna med dem medföljande skruvarna!

Liknande produkter