GAS PS2X62 PRO SPL 6.5tum Koaxialhögtalare

  • 900PS2X62

Beskrivning

GAS PS2X62 är en koaxialhögtalare ur PRO SPL serien där fokuset ligger på att spela riktigt högt! I detta fall har GAS inte bara fått till en högtalare som spelar fruktansvärt högt, utan den låter riktigt bra! Den 25mm stora Piezodiskanten kombinerat med mellanregister baserat på GAS PSM64 ger ett klart och tydligt ljud som fungerar lika bra i SQ-bygget som i SPL-bygget!

60W RMS/ 120W MAX

100Hz - 20kHz Frekvensomfång

4 Ohm Impedans

94 dB Känslighet

GAS PS2X62 har en kortslutningsring i koppar. Detta innebär att du förlänger magnetfältet i högtalaren vilket bäddar för en mycket mer kontrollerad högtalare med mindre distortion! Välljud, kort och gott!

OBS! På denna högtalare finns två par terminaler, dessa måste kopplas ihop för att både mellanregister och diskant ska spela!

GAS Car Audio levererar ännu en prisvärd och riktigt välpresterande högtalare. Med många års erfarenhet i ryggen har man lyckats utveckla en högtalare som trots ett förhållandevis lågt pris, fortfarande låter mycket bra. Stålkorg, papperskon och en 1,5" talspole är bara några av de komponenter och material som ger denna kaxiga produkt förutsättningarna för att ge ett högt och schysst ljud.

Specifikationer

TILLVERKARE: GAS

HÖGTALARTYP: Koaxialhögtalare

STORLEK: 6,5 tum

KÄNSLIGHET: 94 dB

EFFEKT (RMS): 60W

MAXEFFEKT: 120W

FREKVENSOMFÅNG: 100-20,000 Hz

IMPEDANS: 4 ohm

ENHET: Par

GAS

638,40 kr
Exklusive moms
Lagerstatus: 2 Par
Leveransstatus: I Lager

Par