JVC KW-M27DBT, bilstereo med Bluetooth, 6,8" skärm och DAB+

Dubbel-DIN från JVC med kort monteringsdjup, Bluetooth för musikstreaming och handsfree-samtal!

Delbetalning från 371,87 kr /Månad
Artnr: 130KWM27DBT
Lagerstatus: 1-3 Dagar leveranstid
Produkten beställs per order
3 590 kr 2 998 kr
Varav moms: 599,60 kr
St

Beskrivning

JVC KW-M27DBT är en bilstereo från JVC med det mesta du kan behöva för att ge bilens underhållningssystem nytt liv. Vad sägs om 6.8" pekskärm med Bluetooth, handsfree, digitalradio via DAB+? Här finns det mycket roligt att plocka! Du hittar även en USB-ingång om du vill spela upp musik, ladda telefonen eller spela video från ett USB-minne eller telefon!

4x45W MOSFET

Bluetooth för streaming och handsfree-samtal

13-bands grafisk EQ

2 par lågnivåutgångar + 1 utgång för subwoofer (mono)

Kort monteringsdjup

6.8" pekkärm

DAB/DAB+

AV-utgång (RCA)

Stöd för backkamera

Njut av musiken trådlöst

Koppla din iPhone eller Android-telefonen till KW-M27DBT med Bluetooth och spela upp din favoritmusik trådlöst. När din telefon är kopplad till stereon via Bluetooth kan du givetvis även svara på inkommande samtal och prata handsfree med hjälp av den medföljande mikrofonen!

Få dina låtar att låta som du vill

JVC KW-M27DBT låter dig ta full kontroll över musiken! Med en 13-bands grafisk EQ kan du justera exakt de frekvenser du vill framhäva eller dämpa. Du får precis den ljudbild du vill ha! Det låga monteringsdjupet underlättar vid installation och är i vissa bilar en förutsättning för att kunna montera en ny bilstereo

Se vad som händer, även bakåt

Med KW-M27DBT har du stöd för backkamera, vilket innebär att om du redan har en förinstallerad backkamera eller väljer att koppla in en eftermarknadskamera så kommer denna enhet från JVC att ge dig möjligheten att backa säkrare.

Liknande produkter

Även köpta produkter