PIONEER MVH-S420BT

  • 135MVHS420BT
Pioneer MVH-S420BT är en finessrik mediespelare i enkeldin-format med ett kort chassi, och helt anpassad för dagens lyssnande - med självklarhetet som USB och AUX, samt Bluetooth.

Enkeldin-stereo med kort chassi

Bluetooth, USB och AUX

Appstyrning, via Pioneer Smart Sync App

2 par lågnivåingångar, 13-bands grafisk EQ

Bygg ut, bygg vidare!

Bygg ut ditt system via 2 par lågnivåutgångar. Ställ sedan in det optimala ljudet med hjälp av en 13-bands grafisk EQ. Detta gör att du både kan optimera, men även finjustera ljudbilden efter dina egna önskemål och preferenser.

Smartphone-vänlig

Stereon är fullt kompatibel med iPhones och Androids-smartphones. Laddar du ner Spotify-appen till din smartphone, och ansluter den till denna stereo så får du tillgång till alla dina favoritspellistor, album, spår och artister! Musiken kontrolleras sedan direkt på frontpanelen och du behöver inte krångla med telefonen.

Vad vill du lyssna på?

Spela via musik Bluetooth, AUX eller genom att ha telefon, eller annan mediaspelare, inkopplad via USB. Så smidigt och enkelt det bara går. MVH-S420BT har stöd för både iPhone/iPod och Android fullt ut. Om du vill spela upp musik i allra högsta kvalitet, så finns även stöd för WAV- och FLAC-filer inbyggt.

Pioneer Smart Sync App

En grymt smart app som används för att synka din smartphone med din stereo, med liknande funktioner som Apple CarPlay och Android Auto. Med denna app kan du styra bland annat samtal & meddelanden, musik, ljudinställningar, och självklart radion i stereon! Ett självklart val för att få en säkrare körning och en enkel integrering av dina appar till din stereo!

Appen finns att ladda ner kostnadsfritt på App Store och Google Play. 


Specifikationer

KORT CHASSI: Ja

TILLVERKARE: Pioneer

MODELL: MVH-S420BT

FÖRSTÄRKAREFFEKT: 4x50W

EQUALIZER: 13-bands grafisk

AUX-INGÅNG: Ja

USB-INGÅNG: Ja

BLUETOOTH: Ja

INBYGGDA DELNINGSFILTER: Högpass och lågpass

LÅGNIVÅUTGÅNG: 2 par

956 kr
Exklusive moms
Lagerstatus: 1 St
Leveransstatus: I Lager

St