Hög/Lågnivå-omvandlare med remote

  • 910HLCS24
GAS HLCS24 är en avancerad hög till lågnivå-omvandlare som kan hantera stora signalnivåer. Omvandlaren kan användas tillsammans med både 1-, 2- och 4-kanals förstärkare. En perfekt lösning om du har en huvudenhet som saknar lågnivåutgångarna som krävs för att driva en extra förstärkare.

    Fungerar med alla huvudenheter
    Balanserade ingångskretsar och störningsfilter
    Justerbar nivå på utgångarna


HLCS24 är det självklara valet om du har ett originalslutsteg i bilen. När ett originalslutsteg används i bilen så skickar det ofta på mycket mer effekt än en omvandlare klarar av. Med HLCS24 så är inte detta ett problem då omvandlare klarar hela 150W RMS per ingång utan att överhetta.

Hos många förstärkare finns det redan högnivåingångar som fungerar perfekt tillsammans med lite äldre huvudenheter. Däremot är det många nyare huvudenheter som har digitala förstärkare och då kan det uppstå problem med funktionen. Detta är inget man behöver oroa sig för med GAS HLCS24. Tack vare dess balanserade ingångskretsar och störningsfilter fungerar den ihop med alla typer av huvudenheter!

Den smarta "Auto Turn On" funktionen gör att omvandlaren startar automatiskt när du sätter på musiken i bilen. Den stänger även av sig automatiskt när den inte fått signal på 60 sekunder.

OBS! Vid användning till 2-kanals förstärkare måste ingångarna för kanalerna 1 & 2 användas för att den automatiska startfunktionen ska fungera.

GAS

398,40 kr
Exklusive moms
Lagerstatus: 3 St
Leveransstatus: I Lager

St