Bass Habit Play Power 65.4, fyrkanaligt slutsteg

Fyrkanalssteg ur den populära och prisvärda Play-serien från Bass Habit!

SKU: 890PP654
Lagerstatus: 2 St
Leveransstatus: I Lager

998 kr
Varav moms: 199,60 kr
St

Bass Habit Play Power 65.4 är ett kompakt fyrkanalssteg ur den extremt populära Play-serien! Slutsteget utlovar en hög ljudkvalité och rikligt med effekt till ett lågt pris - och är därför ett utmärkt steg till det mindre eller mellanstora ljudbygget. Stora inställningsmöjligheter, med högpass- och lågpassfilter, gör att Play Power problemfritt kan driva midbasar, ett par mindre basar eller diskanter.

4x110W (RMS) @ 2 ohm

Kompakt storlek

Stora inställningsmöjligheter

Bass Boost med 3 lägen (0/6/12 db)

RCA-utgång för vidarekoppling

Klass-AB

Play Power 65.4 har variabla delningsfilter vilket gör att du kan sätta både en botten och ett tak på frekvenskurvan, eller med andra ord ett högpass-filter samt ett lågpass-filter. Det gör Play Power 65.4 till ett mångsidigt slutsteg som utan problem kan användas för att driva bilens högtalare, men också kan användas till ett ambitiöst ljudbygge där aktiv delning till basar, mellanregister eller diskant kan behövas.

Bass Habit Play-serien är utvecklad för att hålla ned priset ut till dig, utan att göra avkall på kvalitet och prestanda. Detta har möjliggjorts genom att kapa alla mellanhänder, och istället gå direkt från fabrik till återförsäljare. Resultatet blir en högkvalitativ produkt till ett fantastiskt pris.

Effekthantering

4x65W RMS @ 4 Ohm

4x110W RMS @ 2 Ohm

2x180W RMS @ 4 Ohm bryggkopplat

Liknande produkter