GAS MAD A1-70.4, fyrkanaligt slutsteg

Galet prisvärt fyr-kanaligt slutsteg ur GAS grymma MAD-serie!

Delbetalning från 194,79 kr /Månad
Artnr: 900MADA1704
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: Skickas snarast

1 298 kr
Varav moms: 259,60 kr
St

GAS MAD A1-70.4 är ett prisvärt 4-kanaligt slutsteg med ett ljud som slår det mesta i prisklassen! Oavsett om du bara vill förbättra ljudet i bilen eller ska stå på en parkering och spela, kommer detta slutsteg att imponera! Förstärkareffekten ligger på 4x70W RMS i 4 Ohm och det variabla delningsfiltret för hög- och lågpass gör det möjligt att använda slutsteget för att driva midbasar, diskanter eller en baslåda i bryggkopplat läge.

4x70W RMS i 4 Ohm

4x105W RMS i 2 Ohm

2x220W RMS i 4 Ohm (i bryggkopplat läge)

Kaxig design

Riktigt bra ljud

Klass AB

Högnivåingång med autostart

RCA-utgång, för smidig vidarekoppling till annat slutsteg

CLIP-indikator

Håller sig kall, i alla lägen

MAD A1-serien ersätter storsäljarna ur BEAT-serien. GAS har sett över allt. Det har skruvats, optimerat och testats. Slutresultatet är äntligen här! Vid en första anblick kommer blickarna dras till det värmeavledande chassit. Detta säkerställer optimal kylning för bästa möjliga prestanda! Du kan tryggt luta dig tillbaka och njuta av din favoritmusik, även när du pressar systemet till dess gräns. Överhettning är ett minne blott, och du kan lyssna på din musik helt utan avbrott.

Fantastisk utsida, imponerande insida

Allt handlar inte bara om prestanda, det är viktigt att kunna ha slutsteget synligt i bilen utan att skämmas. Den strömlinjeformade designen med genomtänkta detaljer gör MAD A1 till ett slutsteg som du kommer att vara stolt över att visa upp i ljudbygget! Vet du vad det häftigaste är? Om du kollar på hur slutsteget är uppbyggt, så ser du att insidan också fått en del kärlek. De balanserade differentiella ingångarna ser även till att slutstegen levererar mindre brus, ännu bättre ljudkvalité - svårslaget i denna prisklass!

Få ordning på ljudet

Ta kontroll över din ljudupplevelse! Slutstegen är utrustade med högpass- och lågpassfilter med 12 dB branthet, det gör det möjligt att bygga det ljudsystem du alltid drömt om. Vill du koppla in en baslåda? Inga bekymmer! Eller vill du driva dina diskanter på slutsteget? Inga problem! Slutsteget bjuder på djup, dunkande bas eller kristallklara diskanter. Koppla in, ställ in och börja spela - mer än så är det inte!

Sätter tryggheten först

Det kan vara lite klurigt att koppla in slutsteg. Det är mycket att tänka på, när inkopplingen väl ska genomföras. Du ska hitta en bra jordpunkt, kanske dra kablar genom bilen och koppla in högtalarelementen rätt. Om det skulle bli ett fel på vägen, har GAS implementerat avancerade skyddskretsar som minimerar risken för DC-, termiska, överbelastning- och kortslutningsproblem. Tanken är att du ska ska kunna njuta av din favoritmusik. Helt bekymmersfritt!

Specifikationer

4x70W @ 4 Ohm

4x105W @ 2 Ohm

2x220W (bryggat) @ 4 Ohm

Frekvensomfång: 15-22.000 Hz

Dämpfaktor: >130

T.H.D+N: 0.5%

Högpassfilter: 50-4.000 Hz

Lågpassfilter: 50-4.000 Hz

Liknande produkter