GAS MAX M140-BTX bilstereo med Bluetooth, 32-bit DSP och 3 par (4V) lågnivå

Fullspäckad bilstereo från GAS Audio Power med inbyggd kraftfull ljudprocessor, Bluetooth 5.0 samt handsfree och 3 par lågnivå med 4 volt. Bland mycket annat!

Delbetalning från 215,63 kr /Månad
Artnr: 900MAXM140BTX
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: Skickas snarast

1 498 kr
Varav moms: 299,60 kr
St

GAS MAX M140-BTX är bilstereon som, särskilt i denna prisklass, sätter ribban vansinnigt högt. I stereons långa lista över smidiga finesser hittar du Bluetooth och handsfree (med intern och extern mikrofon), appstyrning, stöd för rattstyrning och 3 par lågnivåutgångar med 4 volt. GAS har utvecklat M140-BTX med fokus på ljudupplevelsen, bland annat med en egenutvecklad 32-bitars DSP-krets som ger dig extrem kontroll över ljudet i bilen. Det slutar inte där. En imponerande 20-bands EQ (med justerbart Q-värde) och tidskompensering har även implementerats. För dig som bryr dig om ljudet i bilen är detta ett kraftfullt verktyg!

Enkel-DIN med stöd för rattstyrning

160 MHz 32-bitars egenutvecklad DSP

20-bands EQ

Tidskompensering

Kompatibel med rattstyrning

4x50W MOSFET

Bluetooth 5.0 & handsfree (med intern och extern mikrofon)

3 par lågnivåutgångar (med uppmätt 4 volt)

24-bit DAC

FM-radio med RDS

Variabel display- och knappbelysning

Fjärrkontroll medföljer

När ett eller två slutsteg inte räcker till

Det är självklart att du vill bygga ut ljudet. Ett, två eller tre slutsteg? Med 3 par lågnivåutgångar kan du koppla in flera slutsteg. Det som imponerar mest är vad GAS kallar "True 4V", vilket innebär att bilstereon leverar 4 uppmätta volt på lågnivåutgångarna. I typisk MAX-anda räcker det inte till - M140-BTX tar ljudupplevelsen till nästa nivå genom att säkerställa låg impedans (>100 Ohm) för ett förbättrat signal-brusförhållande och minskad risk för yttre störningar. Den låga impedansen gör att du kan driva flera steg utan att tappa spänning!

Allt du kan önska dig av en bilstereo

Ställ inte bara in delningen i slutsteget, gör det via stereon! Det är när vi pratar delningsmöjligheter som M140-BTX briljerar, tack vare en egenutvecklad och högpresterande 160 MHz 32-bitars DSP som kallas för GAS DEXT7375. Det ger dig otrolig kontroll över ljudet, direkt i stereon. Du kan utan problem köra ett vanligt 2-vägsläge med högpassfilter för front och rear. Det är när du vill göra mer som stereons DSP kommer kunna göra stor nytta.

Vad sägs om ett unikt 3-vägs läge med utvalda delningsfrekvenser? Filterbrantheten ligger på 6/12/18/24 dB per oktav! GAS har även implementerat ett filter som gör det möjligt att sänka diskantnivån med upp till 8 dB från 1.000 till 16.000 Hz. Detta är utmärkt för dig som upplever att diskanten i instrumentbrädan eller A-stolparna känns lite påträngande. Det går även att välja ett läge som kallas "Through" och då skickas signalen helt ofiltrerat vidare. Möjligheterna är nästintill oändliga. Se listan längst ner på sidan för hur just ditt ljudsystem kan ställas in!

En svårslagen equalizer

Ibland vill du framhäva olika element av ljudet, exempelvis vill du kanske lyfta fram basen lite mer i ljudbilden. Inbyggt i M140-BTX finns en 20-bands EQ. Unikt är även möjligheten att ingreppsfrekvensens Q-värde kan justeras i tre olika nivåer (2, 3 och 4) beroende på hur mycket du vill att equalizern ska påverka ljudet. Vill du veta mer? Läs GAS genomförliga manual längst ner på sidan! För dig som vill att ljudet ska låta så bra har GAS implementerat en tidskompensering som gör det möjligt att finjustera tid och relativ fas till varje högtalare för att optimera ljudet och stereobilden till perfektion i bilen. Avstånden är justerbara i 1 cm steg på samtliga utgångar.

Styr stereon med din telefon

Efter att M140-BTX släppts kommer en ny app lanseras: GAS HRC X. Denna smarta och smidiga app kommer att gå att ladda ner från din närmaste appbutik helt kostnadsfritt. Med HRC X tar du enkelt kontroll över stereon. Du kan justera det mesta - du kan till och med ändra display- och knappbelysning direkt i appen!

Hur kan man ställa delningen?

Här kommer några tänkbara scenarier för att ge dig en idé om hur delningsfiltren kan användas tillsammans med slutsteg för att få till ett extremt välspelande ljudsystem:

Ett aktivt delat 2-vägs kitsystem i framdörrarna med högpass och/eller lågpass. Släng även in en baslåda i bagageutrymmet, som då ställs in med lågpassfilter.

Kitsystem i framdörrar, koaxialhögtalare i bakdörrarna som delas med högpassfilter. Samt baslåda med lågpassfilter.

3.5" koaxialhögtalare på instrumentpanelen som delas med högpassfilter. Samtidigt som 6.5" midbasar delas aktivt både hög/lågpass i dörrarna och två baselement i bagageutrymmet som delas med lågpassfilter.

SPL-system med mellanregister och diskanter i dörrarna eller i en raggarplanka/SPL-planka med högpass/lågpass och högpass. Samt baselement i bagaget med lågpassfilter.

Liknande produkter

Även köpta produkter