GAS MAD X1-44, 4 tums koaxialhögtalare

Vansinnigt prisvärda och spelglada koaxialhögtalare från GAS!

Artnr: 900MADX144
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: Skickas snarast

398 kr
Varav moms: 79,60 kr
Par

GAS MAD X1-44 är en 4 tum stor koaxialhögtalare som sätter fart på ljudet i bilen! X1-serien är ett par högtalare med hög effekttålighet, smarta designval och en galet kaxig design. Tack vare (bland annat) en högre känslighet får du ett ljud som med råge slår bilens originalhögtalare.

50W RMS / 100W MAX

4 Ohm

87 dB känslighet

Grymt pris, grymt ljud

Högtalare som tål att spelas

GAS har tagit fram en kon av formsprutad polypropylen (“injection moulded polypropylene”, IMPP) som också används till MAD-seriens S2-baselement. Det är en robust, styv och tålig kon som tål att spelas med. GAS högtalare designas i Sverige och eftersom svenska vädret omfattar alla olika årstider är X1-serien designad för att tåla det mesta. Varmt, kallt, UV-strålar - det spelar ingen roll.

Vansinnigt bra högtalare

Om du tänkt byta ut ett par slitna originalhögtalare kommer X1-serien vara ett stort kliv uppåt rent ljudmässigt. Detta tack vare bra känslighet, vilket är särskilt bra för dig som tänkt driva högtalarna på bilstereon. Givetvis går det att även koppla till ett slutsteg för ett än mer bombastiskt resultat! Eller varför inte slänga in X1 en egenbyggd högtalarlåda? Valet är ditt!

Du förtjänar bättre ljud i bilen

Särskild vikt har lagts på att arbeta fram högtalare som kan prestera till det yttersta trots ett fantastiskt pris. GAS har fyllt X1-serien med högkvalitativa lösningar. Diskanten är en stor del av ljudbilden och där de tagit fram en imponerande 13mm PEI-diskant. Spelglatt är bara förnamnet, med rena och klara toppar! Tack vare en waveguide så förbättras ljudspridning och återgivning - även i ljudbyggen där man varit lite kreativ med placeringen.

Liknande produkter

Även köpta produkter