Bass Habit Play SPL84, raggarplanka med 8" midbasar

Kaxig och färdigmonterad raggarplanka från Bass Habit med fyra stycken 8" midbasar och 2 SPL-diskanter!

Delbetalning från 319,79 kr /Månad
Artnr: 890SPL84
Lagerstatus: 1-3 Dagar leveranstid
Produkten beställs per order
2 498 kr
Varav moms: 499,60 kr
St

Beskrivning

Bass Habit Play SPL84 är en komplett raggarplanka med portad konstruktion, 8" midbasar och diskanter från Bass Habits kaxiga Play-serie. Ren rock & roll, i sann Bass Habit-anda! I raggarplankan hittar du midbasarna Play SP200M och SPL-diskanten Play SP25A! Här bjuds det på ett galet högt ljud, till ett riktigt bra pris, som i kombination med rätt slutsteg kommer spela på över all förväntan.

2x2 Ohm impedans

4 stycken 8" midbasar

2 SPL-diskanter

380W RMS/ 760W RMS

Frekvensomfång 80 - 20.000 Hz

97 dB Känslighet

Portad konstruktion

Dimensioner: 1080x236x216 mm

Släng in den i bilen, koppla till ett slutsteg och börja spela!

En raggarplanka är en utmärkt lösning för dig som snabbt vill börja spela högt! Raggarplankorna växer ständigt i populäritet och passar bland annat perfekt ihop med en baslåda, för en komplett lösning som ger både härliga mängder bas och ett högt ljud.

Midbasar från Bass Habit

I Play SPL84 hittar du 8" midbasarna SP200M - riktigt kaxiga pjäsar med ett stort ljud. Detta är ett par kapabla midbasar som med rätt steg kan producera hysteriska mängder ljud. SP200M är storebror till säljsuccén SP165M och delar samma ljudkaraktär. En större konarea innebär bland annat ett lite bättre bottenregister. Prisvärt och högljutt - precis som det ska vara!

Bass Habits SPL-diskant

Att balansera prestanda och pris är en konst som Bass Habit visat sig vara otroligt duktiga på! SP25A är ytterligare bevis på att de mästrat konstformen att hålla ner priset - men ändå skapa ljud som spelar på otroligt bra. Horndiskantens uppgift är att sprida ljudet brett, långt och högt.

En av de stora fördelarna med hornet är att du även har väldigt hög verkningsgrad. Känsligheten är helt enkelt högre än många andra diskanter i sin prisklass. Detta innebär, kort och gott, att du enklare får ut mer ljud i slutändan! Detta är en uppskattad detalj hos SP25A och gör den därför utmärkt till ett kaxigt SPL-bygge eller i en raggarplanka!

Liknande produkter

Även köpta produkter