PIONEER MVH-S520BT 3x lågnivå 13 band Eq

Pioneer MVH-S520BT är en kraftfull stereo i enkeldinformat med kort chassidjup samt otroliga möjligheter till finjustering och kontroll över ljudet i bilen! Även fast storleken har kortats ner så är stereon fylld till bredden med med …

Delbetalning från 246,56 kr /Månad
Artnr: 135MVHS520BT
Lagerstatus: 1-3 Dagar leveranstid
Produkten beställs per order
1 795 kr
Varav moms: 359 kr
St

Beskrivning

Pioneer MVH-S520BT är en kraftfull stereo i enkeldinformat med kort chassidjup samt otroliga möjligheter till finjustering och kontroll över ljudet i bilen! Även fast storleken har kortats ner så är stereon fylld till bredden med med funktioner, som exempelvis Bluetooth, USB, MIXTRAX, 13-bands EQ, stöd för FLAC via USB och även appstyrning via Smart Sync App!

Stilrent designad enkeldin-stereo med kort chassi

Bluetooth, USB och AUX

3-vägs nätverksläge

Appstyrning via Pioneer Smart Sync App

3 par lågnivåingångar, 13-bands EQ och MIXTRAX

Utöka ditt ljudsystem

Bygg ut ditt system via 3 par lågnivåutgångar. Ställ sedan in det optimala ljudet med hjälp av tidsoptimering och en 13-bands grafisk EQ. Detta gör att du både kan optimera, men även finjustera ljudbilden efter dina egna önskemål och preferenser. En intressant funktion är 3-vägs nätverksläge, där du får möjligheten att ställa in ljudet till det yttersta. Det här en otroligt kraftfull finess som du oftast endast hittar hos premiumenheter!

Pioneer Smart Sync App

En grymt smart app som används för att synka din smartphone med din stereo, med liknande funktioner som Apple CarPlay och Android Auto. Med appen kan du styra bland annat samtal & meddelanden, musik, ljudinställningar, och självklart radion i stereon! Ett självklart val för att få en säkrare körning och en enkel integrering av dina appar till din stereo!

MIXTRAX

MIXTRAX skapar kontinuerliga klubbmixar av din musik och lyser upp instrumentbrädan med färgeffekter som baseras på varje låts särskilda beat. Du kan också gå ett steg längre och anpassa din skärm efter din egen personliga smak. Med över 210 000 färger att välja mellan är det bara fantasin som sätter gränserna!

Smartphone-vänlig

Stereon är fullt kompatibel med iPhones och Android-telefoner. Laddar du ner Spotify-appen till din smartphone, och ansluter den till MVH-S520BT och få tillgång till alla dina favoritspellistor, album, spår och artister! Musiken kontrolleras sedan direkt på frontpanelen och du behöver inte längre krångla med telefonen.

Populära paket med denna produkt

Specifikationer 

KORT CHASSI: Ja

TILLVERKARE: Pioneer

MODELL: MVH-S520BT

FÖRSTÄRKAREFFEKT: 4x50W

EQUALIZER: 13-bands grafisk

AUX-INGÅNG: Ja

USB-INGÅNG: Ja

BLUETOOTH: Ja

INBYGGDA DELNINGSFILTER: Högpass och lågpass

LÅGNIVÅUTGÅNG: 3 par

Liknande produkter

Även köpta produkter