Silent Coat Vibrodamping 2mm 1-ark

Silent Coat Vibrodamping Silent Coat Vibrodamping är det självklara valet för dig som vill ge dina högtalare bästa förutsättningar att leva upp till dina förväntningar. Låt dig och din bil få vad ni förtjänar. Tillsammans med Silent Coat …

Artnr: 825SCM220ARK
Lagerstatus: 1-3 Dagar leveranstid

39 kr
Varav moms: 7,80 kr
St

Silent Coat Vibrodamping

Silent Coat Vibrodamping är det självklara valet för dig som vill ge dina högtalare bästa förutsättningar att leva upp till dina förväntningar.

Låt dig och din bil få vad ni förtjänar. Tillsammans med Silent Coat Vibrodamping får du mer musik, mer bas och en mycket behagligare åktur.

Självhäftande och lätt applicerad

Ger stadga

Minskar vibrationer

2mm tjock

Vibrodamping är ett högkvalitativt dämpmaterial eftersom tekniken bygger på ett laminerat system bestående av aluminiumfolie och självhäftande polymer i ett kompakt lager som jobbar för att reducera panelresonans samt absorbera strukturellavibrationer och konvertera de till termisk energi.

Materialet används främst för att dämpa vibrationer i tak, golv, dörrar och framförallt bagageutrymmet genom att materialet suger upp ljud och vibrationer som finns i bilen. Materialet kan appliceras i stort sett vart som helst.

Det flexibla och lätthanterade materialet gör det enkelt att applicera och anpassa efter bland annat profilerade paneler.

Få ut mesta möjliga av din anläggning genom att minska trafikbuller och ta bort skrammel från olika karossdelar som förvränger ljudet.

Används med fördel i kombination med Silent Coat Sound Absorber och Silent Coat Noise Isolator för att uppnå det bästa resultatet.

Varje ark är 390 X 200mm.

Liknande produkter

Även köpta produkter