ONYX - DÄCK OCH GUMMIRENGÖRING

KERAMISKT SKYDD FÖR FÄLGAR

Artnr: AC-OYX500
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: Skickas snarast

149 kr
Varav moms: 29,80 kr
St

Onyx är vår nya supereffektiva rengöringsprodukt för däck och gummi. Tar bort gammal däckglans och djup smuts, samtidigt som den förbereder ytan för applicering av en ny däckglans. Onyx är säker att använda på alla typer av däck, inklusive däck med vitsidor.

Effektiv rengöring av däck och gummi

Förbereder ytan för att ge däckglans maximal hållbarhet

En specialiserad och supereffektiv rengöringsprodukt för däck och gummi. Tar bort bruna beläggningar, gammal däckglans och djupt nedträngd smuts utan problem. Säker att använda på alla typer av däck inkl. däck med vita sidoväggar. Onyx är optimal att använda innan applicering av däckglans då produkten tränger djupt in i gummit och lösgör ansamlad smuts och föroreningar.

Kan man använda Onyx som fälgrengöring?

Även om Onyx är en däck- och gummirengöring så fungerar produkten förvånansvärt bra även som fälgrengöring men här rekommenderar vi självklart vår för ändamålet dedikerade produkt Fallout.

Bästa metoden

Spraya rikligt på ett vått eller torrt däck och borsta med en medium till hård borste, låt verka och skölj av med högtryckstvätt, upprepa proceduren tills att skummet är vitt - då vet du att däcket är riktigt rent.

Utöver däck så fungerar Onyx utmärkt för att rengöra exempelvis gummigolvmattor och slangar.

Liknande produkter

Även köpta produkter