GAS PRO SPL-låda 4x6.5tum med diskanthål

GAS PRO SPL-låda 4x6.5 tum är en låda gjord för SPL och montering av 6.5" högtalare. Detta gör att du får ett grymt ljudtryck, samt en snygg och smidig installation utan att behöva göra åverkan på bilens interiör. Det fina med denna låda …

Delbetalning från 194,79 kr /Månad
Artnr: 910PSE4652VS
Lagerstatus: 1-3 Dagar leveranstid
Produkten beställs per order
1 298 kr
Varav moms: 259,60 kr
St

Beskrivning

GAS PRO SPL-låda 4x6.5 tum är en låda gjord för SPL och montering av 6.5" högtalare. Detta gör att du får ett grymt ljudtryck, samt en snygg och smidig installation utan att behöva göra åverkan på bilens interiör. Det fina med denna låda är att du själv väljer om den ska vara portad eller sluten. På sidan av lådan kan du plocka loss sidopanelerna och få lådan portad. Något som ger rätt förutsättningar för ett maximalt ljudtryck. Om du önskar mer välljud låter du sidopanelerna sitta kvar, med hjälp av medföljande skruvar. (se bild)

Lådan är gjord i MDF och är dämpad med ull för bättre ljud. Kablar sitter redan anslutna förberedda i lådans terminaler för att göra montering enkelt och smidigt. Det sitter dessutom ordentliga terminaler i lådan för en säker och stabil anslutning från slutsteget.

Välj enkelt mellan portad och sluten konstruktion

Gjord i MDF

Kablar är redan anslutna och förberedda i lådan

Dämpull för bättre ljud

Ordentliga terminaler

Denna låda är speciellt utformad för GAS PRO SPL-högtalare.

Liknande produkter

Även köpta produkter